In de omgeving

Niet alleen op de camping zelf is veel te doen, ook in de prachtige omgeving zijn voldoende activiteiten. Zo zit je vlak bij Leeuwarden, Dokkum, de Ryptsjerksterpolder, Aquazoo en het natuurgebied De Grutte Wielen (de Grote Wielen). Daarnaast zijn hier prachtige fietsroutes in de omgeving.

Ryptsjerkster polder

Ryptsjerksterpolder

Wie kent het niet. De plek waar tijdens de winter als eerste geschaatst kan worden!

De Grutte Wielen

De Grutte Wielen is een bijzonder gebied. Natuur en recreatie gaan hier goed samen. Het water van de Grutte Wielen is de uitvalsbasis voor beginnende surfers en zeilers. Zolang deze watersporters de rietkragen en oevers mijden, trekken de dieren zich niets van hun aan.

De Grutte Wielen
Aquazoo

Aquazoo

In deze dierentuin in leeuwarden kijk je je ogen uit en ontmoet IJsberen, flamingo's, zeehonden, krokodillen, wasberen en nog veel meer dieren. Leuk voor jong en oud!

Leeuwarden

De hoofdstad, en één van de elf steden van Friesland kent een rijke geschiedenis. Vanaf de camping is het slechts 11km naar het centrum, zowel in de auto als op de fiets.

Leeuwarden
Dokkum

Dokkum

Als je een historische stad wilt beleven dan is Dokkum echt een bestemming voor jou. De bolwerken, de Admiraliteit, de grachten met haar prachtige panden. Hier kun je heerlijk landen! 

Fietsroutes

Je kunt vollop fietsen in de prachtige omgeving van de Trynwâlden. Na de fietstocht neem je een lekkere bak thee of koffie in onze Theeschenkerij

Fietsroutes

Recreatiegebied Groene Ster

De Groene Ster is een recreatiegebied, van circa 1000 hectare, en ligt aan de oostzijde van Leeuwarden. Het gebied is vanaf de jaren 60 ontwikkeld tot een groot recreatiegebied, dat aanvankelijk gelegen was in de gemeente Tietjerksteradeel, en in 1984 bij Leeuwarden is gevoegd. In het gebied bevinden zich, zonneweiden, stranden, waterplassen, bos en wandelpaden.

Bekijk direct of wij nog een plekje vrij hebben op de camping

* Groen betekent beschikbaar.