De camping

Camping de Terpen ligt in het prachtige Friese Trynwâlden. Om precies te zijn in het dorp Ryptsjerk.
De camping bevindt zich op het ruime terrein van De Vertakking. De camping heeft meer dan 20 ruime kampeerplekken die allemaal voorzien zijn van 6 ampère stroom. Onze camping is aangesloten bij de SVR

De camping is het hele jaar geopend. Klik hier om onze tarieven te bekijken .

Een impressie van de camping

Ook op dit terrein:

Theeschenkerij de Utspanning

Theeschenkerij de Útspanning

Geniet van de prachtige bloemen in de tuin. Neem na het winkelen een kopje thee of koffie met wat lekkers op ons terras en wandel door de tuin. De lente is op zijn best!

Open tuin, moestuin en boomgaard

Op dezelfde locatie is een prachtige siertuin aanwezig, inclusief moestuin en boomgaard. Sterker nog, dit is het uitzicht van theeschenkerij de Útspanning. Na de koffie of thee een heerlijke wandeling in een groene omgeving… dat is ontspannen in Ryptsjerk!

Luchtfoto open tuin

De Vertakking Zorg

De Vertakking Zorg biedt van maandag tot en met vrijdag dagbesteding, praktische ondersteuning en individuele begeleiding op onze unieke locatie in Ryptsjerk. De mogelijkheden op ons boerenerf zijn zeer divers. Houd je van bedrijvigheid op de boerderij? Of werk je liever aan je gebreide sjaal, in de rustige omgeving van onze dagbestedingsruimte? Bij ons is het allemaal mogelijk. 

Gewas sla
Moade+ winkel inrichting

Moade+

MOADE+ grote maten mode is gevestigd in de monumentale boerderij de Vertakking in het Friese Ryptjerk. Bij MOADE+ hebben we een ruime collectie grote maten mode voor dames met een maatje meer. 

Stihl Museum

Wij delen graag onze collectie historische kettingszagen en tractoren van Stihl.
Kom ons in Friesland bezoeken of bekijk een greep uit onze collectie op deze site.

Stihl museum impressie foto

Bekijk direct of wij nog een plekje vrij hebben op de camping

* Groen betekent beschikbaar.